Mental yoga

Å gå i fjellet eller trene er min form for mental yoga, eller mindfulness. Dette året har vært preget av mye stress, noe som har satt sine spor i kroppen. Derfor har disse dagene virkelig vært balsam for sjelen og roet ned kroppen.

I dag har jeg koset meg med nok en tur i fantastisk natur, og trenet på å fokusere på "her og nå" og min egen tilstedeværele i øyeblikket.

Turen i dag gikk fra Hageseter der bobilen står til Dovregubbens hall. Vi fulgte en gang og sykkelvei og brukte litt i overkant av 3 timer tur/retur, lengden på turen var 15,52 kilometer.

 

Dovregubbens hall ligger midt i hjertet av Dovrefjell, og er et spise og overnattingssted.

De reklamerer med verdens beste rømmevafler, så de måtte prøves.

Jeg mener det er viktig å belønne seg selv en gang i mellom, og i dag ble det deilige rømmevafler som en klapp på skulderen!

Ha en flott dag!

 

#campinglykke #camping #bobil #reise #fjelltur #blogg #hverdag 

4 kommentarer

Ingrid

28.09.2017 kl.20:04

Å komme seg ut i frisk luft og natur er balsam for både kropp og sjel. Det er helt utrolig hvor stor forskjell det gjør for oss mennesker. Alle skulle vært nødt til å komme seg ut litt hver dag, Da hadde også mange helseutfordringer blitt løst, tror jeg.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

campinglykke

30.09.2017 kl.18:37

Ingrid: Helt enig med deg :) Det er utrolig hvor gått det gjør for kropp og sjel og gå ut i fantastisk natur.

Koselig blogg du har :)

Beste hilsen Wiviann

Christin

28.09.2017 kl.23:44

Nydelige bilder 😍 Så herlig med ei ferieuke på høsten! Gratulerer med bobil! Nyt fortsettelsen 😁 Klem fra Christin

campinglykke

30.09.2017 kl.18:31

Christin: Tusen takk :) Ja det er herlig med ei ferieuke på høsten, nyter høst fjellet. Vi gleder oss til fortsettelsen med bobilturer, Tiger koser seg på camping. Klem fra Wiviann

Skriv en ny kommentar

campinglykke

campinglykke

47, Hitra

Jeg er en positiv og sprudlende dame med masse humor. Jeg har to voksne barn og en Chinese crested powderpuff hund. Som navnet på bloggen tilsier er jeg veldig glad i å dra på camping. Ellers er mine interesser trening, strikking, sying, mat og reise. Hjertelig velkommen til bloggen min, håper dere koser dere!

Kategorier

Arkiv

hits