Første bobiltur

Før vi reiste til Kraków leverte vi campingvognen, og kjøpte bobil hos Namsen auto. Jeg har nå en uke med ferie, og er på første bobiltur med bobilen på Hageseter camping på Dovrefjell. Flott beliggenhet på campingen, med store muligheter for fotturer i Dovrefjell nasjonalpark.

Jeg liker veldig godt å gå i fjellet, og har tenkt å bruke dagene til å gå flotte turer i nydelig høst landskap. Det er utrolig fantastisk å ha naturen rett utenfor bildøren, og kan gå rett ut. Vi valgte å gå opp på fjelltoppen nærmest campingplassen, turen tok oss tre timer inkludert to stopp. Været var klart og fint hele veien oppover. Vi hadde sol på hele turen.

Del av campingen, sett fra foten av fjellet.

Små turer i fjellet er verdifulle, og er balsam for sjelen. Her er det fred og ro og mektig landskap, det er bare å nyte og koble ut hverdagen.

 

Belønning hører med når vi har kommet opp på toppen av fjellet. Aldri smaker nistepakken og tursjokoladen så godt som da! Det er noe spesielt med å spise nistemat i mektige omgivelser på en fjelltopp når man er sliten og sulten. Dette er en følelse som bare må oppleves.

 

#campinglykke #bobiltur #natur #fjelltur #blogg #september #helse

6 kommentarer

27.09.2017 kl.16:12

Hverdagslykke kan man godt si en fantastisk fjelltur er 👍 nyt bobilen og høstfargene i fjellet 🍁🌞 gratulerer med kjøpet av bobil ❤

campinglykke

28.09.2017 kl.15:35

Anonym: Ja det er absolutt hverdagslykke:) Takk for det, vi koser oss med bobilen :)

Ragnhild Bye

27.09.2017 kl.16:20

Gratulerer med bobil👌🏻🙂nyt ferien og kos dåkk i fjellet😎Du skriv så godt og tar så fine bilda at jeg føler at jeg er med på turene dine👌🏻🙂

campinglykke

28.09.2017 kl.15:34

Ragnhild Bye: Så koselig tilbakemelding :) Vi nyter ferien og koser oss på fjellet :)

Victoria Larsen

27.09.2017 kl.19:50

Så utrolig koselig!! Kjempe flotte bilder og kos deg :-D

campinglykke

28.09.2017 kl.15:33

Victoria Larsen: Takk for det :) Ha en fin dag du også :)

Skriv en ny kommentar

campinglykke

campinglykke

47, Hitra

Jeg er en positiv og sprudlende dame med masse humor. Jeg har to voksne barn og en Chinese crested powderpuff hund. Som navnet på bloggen tilsier er jeg veldig glad i å dra på camping. Ellers er mine interesser trening, strikking, sying, mat og reise. Hjertelig velkommen til bloggen min, håper dere koser dere!

Kategorier

Arkiv

hits