Tilbake til gode vaner

Etter sommerferien har hverdagen tatt meg helt, og gode vaner har vært vanskelig å følge. Det har vært mye stress og jobb, så trening har blitt nedprioritert. Jeg kjenner kiloene kryper på og formen er ikke den samme som før ferien. Nå gleder jeg meg til det skal bli litt mer normale jobbtilstander, og jeg forhåpentlig vis finner tilbake til gode vaner og rutiner.

Jeg er en voksen kvinne med en normal holdning til kropp, men jeg liker å trene og spise noenlunde sunt i hverdagen. Derfor kjenner jeg meg ikke helt komfortabel med kroppen min akkurat nå, når jeg bare har stresset rundt. Så etter neste uke, skal jeg prioritere å trene sammen med den herlige Friskis & Svettis gjengen her ute, og etterhvert sluttføre treningsprogrammet jeg skal være instruktør i. 

#trening #friskisogsvettis #treningsglede #blogg

5 kommentarer

sisselgu

07.09.2017 kl.22:49

Gode vaner er viktige :)

Titter du innom meg og leser tør vi slippe andre inn

Ha en fin kveld

Fra Sissel

campinglykke

14.09.2017 kl.22:23

sisselgu: Takk :)
Du har en spennende blogg.
Ha en fin kveld :-)

Fra Wiviann

Julian Liebeck

08.09.2017 kl.14:02

Lykke til med treningen!

campinglykke

14.09.2017 kl.22:28

Julian Liebeck: Takk for koselig oppbakking

sisselgu

14.09.2017 kl.22:37

Tusen takk

Skriv en ny kommentar

campinglykke

campinglykke

47, Hitra

Jeg er en positiv og sprudlende dame med masse humor. Jeg har to voksne barn og en Chinese crested powderpuff hund. Som navnet på bloggen tilsier er jeg veldig glad i å dra på camping. Ellers er mine interesser trening, strikking, sying, mat og reise. Hjertelig velkommen til bloggen min, håper dere koser dere!

Kategorier

Arkiv

hits