Valget er tatt

Da er valget tatt, og vi har bestemt oss. Vognen har vært på tilstandsvurdering, og det var ingen ting å utsette på den. Vi ble tilbudt en pris i innbytte til forhandler som vi godtok, og bestemte oss for å bytte til bobil. Så helgens campingtur til Oppdal ble den siste som campingvogneier. Det er veldig rart å ha tatt denne avgjørelsen, for jeg er utrolig glad i denne vogna og har mange flotte opplevelser med den.

Camping helgen ble veldig bra, i supert vær på Oppdal. Vi bestemte oss for å campe på en liten campingplass 3 km før sentrum. Lørdag fikk vi koselig besøk av ungene og mine foreldre. 

Lørdagen ble tilbrakt i godt selskap på campingen og i sentrum, hvor vi koset oss med god lunsj og middag.

Søndag våknet vi til nok en utrolig fantastisk dag, og bestemte oss for å gå en tur før vi kjørte hjem. Vi kjørte inn til Gjevilvatnet og gikk inn til Gjevilvasshytta, nydelig hytte som ligger sørøst i Trollheimen. Hytta er en del av den populære trekanten i Trollheimen og ligger i magisk natur.

Siste turen med vognen ble like flott som alle de andre turene. Nå ser jeg frem til mange nye opplevelser og ferieturer som bobileier.

 

#campinglykke #campinglivet #camping #reise #campingvogn #bobil #blogg

2 kommentarer

03.09.2017 kl.21:45

Lykke til med bobil kjøp 👍 det blir spennende ❤

campinglykke

07.09.2017 kl.21:28

Anonym: Takk :) Ja det blir kjempe spennende, og jeg gleder med til å hente den.

Skriv en ny kommentar

campinglykke

campinglykke

47, Hitra

Jeg er en positiv og sprudlende dame med masse humor. Jeg har to voksne barn og en Chinese crested powderpuff hund. Som navnet på bloggen tilsier er jeg veldig glad i å dra på camping. Ellers er mine interesser trening, strikking, sying, mat og reise. Hjertelig velkommen til bloggen min, håper dere koser dere!

Kategorier

Arkiv

hits